Opgave Kamp 2021

  Opgave Kamp 2021

  In het weekend van 19 en 20 juni is het EKVA jeugdkamp! We organiseren een evenement en maken er een topweekend van!

  Het wordt niet een kamp zoals jullie uit de laatste jaren gewend zijn. Door een bekende, vervelende oorzaak kunnen we niet veilig met tientallen kinderen en begeleiders een weekend lang in een kamphuis zitten, dus we passen ons aan. Slapen doe je thuis, maar de activiteiten gaan gewoon door, in of rondom ons eigen terrein. We snappen dat dit niet zo speciaal is als normaal (geen nachten wakker blijven, een weekend los van je ouders, droppings, en totale vrijheid) maar we gaan ons best doen om het minstens zo onvergetelijk te maken. Om de kampsfeer zo goed mogelijk na te bootsen hopen we er natuurlijk op dat alle jeugdleden zich gezellig inschrijven, zoals we van jullie gewend zijn. Of je nou in de F speelt of je laatste jaar in A beleeft, iedereen is welkom, zolang je maar lid van EKVA bent.

  Wat we precies gaan doen blijft natuurlijk nog even geheim, maar bijgevoegde flyer kan je vast een eerste idee geven wat er ongeveer op het programma staat. Op zaterdag zorgen wij voor de lunch en het diner, op zondag verzorgen we alleen de lunch en eindigen we rond 16.00 uur. Schrijf je nu in voor het kamp en zorg dat je er met je hele team bij bent!

  Groetjes van de kampcommissie,
  Jerry, Paul, Anouk, Brian, Chérise, Dennis, Jeroen, Kirsten, Lennard, Manon, Maurice, Michael, Milco, Mirjam, Nico, Sylvia, Vincent, Wouter, Yoram & Arjen.

  Opgave Kamp 2021

  Vertel ons hoe je heet

  Wat is je Email adres?

  Ongeldige invoer

  In welk team speel je?

  Wat is je telefoonnummer? Mag ook van een ouder

  Ongeldige invoer

  Is er iets wat wij moeten weten?


  © 2021 EKVA. Alle rechten voorbehouden