Bij EKVA is ruimte voor iedereen. We hebben spelers van alle leeftijden, van 4 jaar tot middelbare leeftijd. Van een fanatiek competitiespelend EKVA 1 tot recreanten die af en toe eens een wedstrijdje spelen.
  Korfbal is een gemengde sport: jongens en meisjes in elk team. Dat brengt veel gezelligheid en een gemoedelijke sfeer. Past dat wel bij jou en wil je kijken of korfbal ook wat voor jou is? Je bent welkom om vrijblijvend drie keer met ons mee te trainen.

  Wie nog weinig tot geen korfbalervaring heeft traint na inschrijving eerst een tijdje mee met andere nieuwe leden om de beginselen van de sport een beetje onder de knie te krijgen. Zodra er plek is in een team krijg je de kans om wedstrijden te spelen. Onze wedstrijden zijn altijd op zaterdag. De nieuwe leden trainen iedere woensdagavond van 18.00 tot 19.00 uur. Kom eens gezellig langs en doe mee!
  Wanneer je op deze tijd echt niet kan trainen, zoeken we samen met jou naar een oplossing.

  Wie al wel genoeg korfbalervaring heeft kan met ervaren leden meetrainen. Als er plaats is delen wij je meteen in bij een team van leeftijdsgenoten. Anders zal het even bij meetrainen blijven tot er een plek voor je vrijkomt. Heb jij nog vragen? Stuur even een mailtje naar: leden@ekva.nl Bel je liever? Dan krijg je Sylvia Tang aan de lijn: 0643011894
   

  Image

  Inschrijfformulier EKVA.pdf
  Populair 556.37 KB
  20/08/2020 17:48:06

  © 2021 EKVA. Alle rechten voorbehouden