Corona-update na 14-12

  Lieve leden,  

  Wie zat er gisteravond niet aan de buis gekluisterd? Om de volgende Corona golf het hoofd te bieden, kondigde premier Rutte een aantal zware maatregelen aan; Nederland gaat volledig op slot. De nieuwe maatregelen hebben flinke gevolgen voor het korfbal en voor EKVA. We missen het spelletje, het maken van doelpunten en het winnen van een wedstrijd.

  Na afloop van de speech van Rutte kwamen de technische commissies en het bestuur bij elkaar om af te stemmen hoe we hier concreet mee omgaan. En dat leidt tot het volgende:

  • De korfbalkerstvakantie begint per direct. Er zijn deze week geen trainingen meer.
  • De komende twee weken zijn er, vanwege vakantie, geen trainingen.
  • De senioren trainen sowieso niet tot het einde van de lockdown (19 januari).

  We zetten in om met de jeugd (tot en met 17 jaar) vanaf 4 januari weer te gaan trainen. Dit mag alleen buiten, dus hierbij houden we de weersomstandigheden in de gaten. Uiteraard zijn teams ook vrij om aan te geven niet te willen trainen, dus we wachten nog even met afspraken over een trainingsschema. Op zondag 3 januari ontvangen alle jeugdteams hier meer informatie over.  

  EKVA houdt natuurlijk alle ontwikkelingen in de gaten en handelt naar de mogelijkheden. Wij vinden het ontzettend jammer dat jullie voorlopig niet te bewonderen zijn in de zaal. Niet kunnen korfballen; het is een groot gemis. Laten we met z’n allen hopen snel weer op het veld te staan, en ook de verenigingsactiviteiten weer te kunnen oppakken! Houd de komende tijd je teamgenoten goed in de gaten. Het is een zware tijd voor iedereen en wie weet kan hij of zij net even een steuntje in zijn/haar rug gebruiken!

  Geniet, ondanks alles, van de kerstdagen, doe voorzichtig met sterretjes en we zien elkaar heel snel. Heb je nog vragen, opmerkingen of andere ideeën om het verenigingsleven online verder tot leven te blazen, dan mag je het ons laten weten.

  Hartelijke groeten van het bestuur, TC en JTC.

   


  © 2021 EKVA. Alle rechten voorbehouden