EKVA Jeugdkamp 24-26 juni

  Wat hebben we er lang op zitten wachten, en wat zijn we blij om weer normaal op kamp te kunnen! In het weekend van 24, 25 en 26 juni is het tijd voor het EKVA jeugdkamp!

  De afgelopen jaren hebben we niet als vereniging kunnen afreizen naar een kamphuis ergens in Nederland en was het improviseren. Maar nu kan het wel weer zoals we altijd gewend waren. Met tientallen kinderen en begeleiders een weekend lang in een kamphuis zitten. Gebroken nachten, de meest waanzinnige spellen, droppings, een en al gezelligheid, sportieve activiteiten en een weekend rust voor de ouders! De voorbereidingen bij de kampcommissie zijn inmiddels in volle gang en we hopen dan ook dat alle jeugdleden zich gezellig inschrijven, zoals we van jullie gewend zijn. Of je nou in de F speelt of je laatste jaar in A beleeft, iedereen is welkom vanaf een leeftijd van 5 jaar, en zolang je maar lid van EKVA bent.

  Wat we precies gaan doen blijft natuurlijk nog even geheim, maar bijgevoegde flyer kan je vast een eerste idee geven van het thema dit jaar: Tropical! Op vrijdag aan het einde van de middag vertrekken we richting Ermelo met een volle bus, om 48 uur later weer tevreden en uitgeput op het EKVA-terrein te landen. Schrijf je nu in voor het kamp via https://www.ekva.nl/opgave-kamp-2022 en zorg dat je er met je hele team bij bent! Wees er snel bij, want vol is vol.

  Groetjes van de kampcommissie,

  Jerry, Paul, Anouk, Brian, Chérise, Dennis, Jeroen, Kirsten, Lennard, Manon, Maurice, Michael, Milco, Mirjam, Nico, Sylvia, Wouter, Yoram & Arjen.

   


  © 2022 EKVA. Alle rechten voorbehouden