Terugblik seizoen 2016/2017

Een jaar met veel hectiek en nieuwe ontdekkingen. Een jaar met tegenslagen, persoonlijk leed en een diefstal, maar toch zeker ook een jaar met heel veel positieve ervaringen.


EKVA heeft een groep enthousiaste vrijwilligers. Meestal wel een groep die vele taken uitvoeren, maar wel een trouwe groep. In de toekomst willen wij wel dat de groep vrijwilligers behoorlijk zal gaan uitbreiden want vele handen maken licht werk. Als ieder lid wat uren in de vereniging stopt, houdt iedere vrijwilliger het langer vol en heeft iedereen naast het vrijwilligerswerk genoeg tijd over om andere dingen te doen. Ik mag het van een aantal bestuursleden niet meer zeggen maar doe het toch….de vereniging...dat zijn wij!

 

De groep sponsoren is ook uitgebreid. Daar zijn wij als bestuur heel blij mee, want alles in de wereld draait om geld en dat is bij EKVA zeker een heikel punt. Schulden uit het verleden noodzaakten Lisanne om de hand op de knip te houden. De financiële positie van Ekva is dit jaar flink verbeterd, maar geld blijft altijd nodig om alles draaiende te kunnen houden.
Na de Brainstorm Avond met de commissies zijn vele punten voorbij gekomen die de leden belangrijk vinden. Deze punten zijn door het bestuur genoteerd en wij gaan daar zeker mee aan de slag! Daar hebben wij ieder lid bij nodig dus jullie zullen hier nog verder over geïnformeerd worden.

 

Al met al hebben wij als bestuur hard moeten werken, veel moeten leren maar op bepaalde momenten toch zeer genoten van gelukmakende meevallers. Hoewel we afscheid hebben moeten nemen van Lisanne als penningmeester, hebben wij in Irma een leuke collega teruggevonden en zien wij de EKVA toekomst toch rooskleurig in!

 

Wij wensen iedereen een heerlijke vakantie toe en hopen iedereen weer gezond en vol goede moed terug te zien in het nieuwe seizoen!

 

Namens het bestuur,


Mirjam Postma


Hoofdsponsoren

  • image
  • image
© 2017 EKVA. Alle rechten voorbehouden.