Uitslagen 8 oktober

De dagen van zon liggen helaas achter ons, maar is dat wel zo jammer? Op sommige velden miezerde het, op andere velden druppelde het, en op sommige velden viel er 'kampioenenregen'. EKVA 6, de A2 en de B2 kroonden zich gister tot Herfstkampioen! Grote vraag is nu, gaat het ook volgende week 'kampioenenregenen'?

Van kampioenen tot beginnend-kampioenen; de F2. Het team van Stephanie Beurs pakte gister een prachtige overwinning tegen Mia. Met Emma Vos, Jonathan Mol en de Hu-broertjes speelde de ploeg overtuigend, zelfverzekerd en indrukwekkend. Een nieuwe groep talenten staat klaar!
 
Dennis Verloop is pas net terug uit de USA, maar dat weerhield hem er niet van om 5 op sleeptouw te nemen. Met maar liefst 5 goals (!) draaide hij zijn tegenstander gek. Na afloop reageerde hij op z’n Amerikaans: “Ik was Lit AF!”. Wij van de redactie hebben alleen geen idee wat dit betekent?
 
Van het 5de gaan we naar het 2de. Soms speel je van die wedstrijden waarbij je denkt; het kan dooien het kan vriezen, we kunnen winnen of verliezen. Met Jerry Bakker als hoofdcoach langs de zijlijn begon 2 wat moeizaam, maar knokte zich knap terug. Toch bleef de ploeg vooral achter de feiten aanlopen, en een gelijkspel leek dan ook het maximaal haalbare. Maar toch, naast een hele hoop regen, kwam ook de winnende 18-19 uit de hemel vallen! LEKKER!
 
Tot volgende week!

Hoofdsponsoren

  • image
  • image
© 2017 EKVA. Alle rechten voorbehouden.