Steun van Specsavers, stemmen!

De afgelopen maanden hebben we jullie meerdere keren lastig gevallen met de vraag om op ons als vereniging te stemmen, maar dat had succes, want het heeft via de Rabobank-actie honderden euro's opgeleverd!

Nu doen we opnieuw mee aan een actie, namelijk van de Specsavers. Elke winkel selecteert op basis van aantal stemmen en de intentie van het doel een spaardoel dat vanaf 1 januari 2018 een jaar lang gesteund wordt. Koop je iets bij de Specsavers, dan krijg je een munt die je vervolgens kunt doneren aan een landelijk of lokaal doel. Het lokale doel bij de winkel in Almere-Buiten zouden wij zomaar eens kunnen gaan worden! EKVA is 1 van de 6 deelnemende 'doelen' in Almere-Buiten en we moeten qua stemmen sowieso bij de eerste 3 zitten om geselecteerd te kunnen worden en daarmee een jaar lang gesteund te kunnen worden.

Dus, in het kort: Ga naar de volgende website, stem voor 30 november op EKVA met je emailadres, BEVESTIG JE STEM VIA DE MAIL, en we zijn je weer dankbaar. Ga naar https://stichtingspecsaverssteunt.specsavers.nl/…/korfbalv…/ en stem!

Delen van dit bericht is top!


Hoofdsponsoren

  • image
  • image
© 2017 EKVA. Alle rechten voorbehouden.