Uitslagen 16 december

Voor de meeste teams was het gister de laatste wedstrijd van het jaar 2017. Reageer hieronder wat jij het mooiste korfbalmoment van dit jaar vond. Dat kan een actie van jezelf zijn, maar ook van een teamgenoot (of heel misschien zelfs, een tegenstander)!

Maurice Kaper is trotse coach van de D1. In de lastige thuiswedstrijd tegen KVA wist hij zijn team met het mes tussen de tanden het veld in te sturen. Harde duels werden niet geschuwd, en af en toe werd de botte bijl gehanteerd. Het resultaat mocht er zijn; een kleine overwinning. Na afloop prees Kaper de over-mijn-lijk-mentaliteit van zijn team.

IJsselvogels 3, een pittige tegenstander voor het 2de. De gemiddelde leeftijd van 2 lijkt met de week te zakken. Deze week was Arjen Klinkenberg de oudste heer (23 jaar) en Daniëlle Barendrecht de oudste dame (19 jaar). Het werd een spannende wedstrijd, een wedstrijd die uiteindelijk werd gewonnen op vechtlust. EKVA 2 heeft dit seizoen maar één opdracht: punten pakken waar het kan.

Het geplaagde 2de speelde na het 1ste. Bij 1 ook vele wisselingen vanwege zwangerschappen en blessures. Van de 8 basisspelers tijdens de eerste wedstrijd van dit seizoen, verschenen er vandaag slechts 3 bij de aftrap. Het 1ste speelde een matige wedstrijd, kwam moeizaam tot scoren, maar wist een simpele overwinning te boeken.

Volgende week sluit de F2 het jaar af met een uitwedstrijd tegen KZ F1.


Hoofdsponsoren

  • image
  • image
© 2017 EKVA. Alle rechten voorbehouden.