Uitslagen 10 maart

Spandoeken, trommels, een warme hal en een aantal teams die gister het onderste uit de kan haalden. Voor EKVA 4, 3 en 2 werd het een weekend om niet snel te vergeten..
 
Rond half drie begon de ploeg van Marco Scheffer aan hun taak; minimaal één punt halen. Indy Timmerman speelde bijzonder sterk en leefde op van de spreekkoren en de trommel. De lekkerste goal kwam van iemand anders: Dado Postma. Een bloedneus hield haar niet tegen, met watten en al gooide ze de bal door de korf!
 
Ons 3de was eigenlijk al veilig, maar nam geen enkel risico. Tegen kampioenskandidaat KZ 4 werd vrijuit gespeeld, en eigenlijk vrij eenvoudig gewonnen. 3 is geen moment in de problemen geweest.
 
Tot slot EKVA 2. Strijd, passie en inzet. De drie pijlers van coach Jerry Bakker dit seizoen. 2 voldeed er gister aan, maar het was niet genoeg. Om te handhaven moest IJsselvogels 3 verliezen van kampioenskandidaat Velocitas 2. Beide ploegen hadden genoeg aan één punt, IJsselvogels om te handhaven, Velocitas om kampioen te worden, het werd 17-17..
De motor van het geplaagde EKVA 2 is te laat begonnen met draaien.
 
Voorlopig geen wedstrijden, even korfbalvrij. Tot over een week of 2!

Hoofdsponsoren

  • image
  • image
© 2017 EKVA. Alle rechten voorbehouden.