Uitslagen 14 april

Het werd gister misschien niet het weer dat ons beloofd werd, maar om te korfballen was het heerlijk! Op Bunkervelden werd slechts één keer verloren, uit ging het ietsje minder. Van alle wedstrijden werd 52% gewonnen, 9% gelijkgespeeld en 39% verloren.
 
Kan jij het je nog herinneren, je allereerste wedstrijd ooit? De F3 had een primeur, zij gaven voor het eerst acte de présence. Om dan toch maar bij het Frans te blijven, het was magnifique! De eerste stapjes zijn gezet;)
 
Ooit gehoord van de superhelden 'Wonderwessel' en 'Jericho, Jack, the Veenman'? Als dat niet het geval is, dan moet je maar eens bij de B1 gaan kijken. De tegenstander deed leuk mee, maar mede door deze twee helden werd er gewonnen!
 
Tot slot: de A3, die nipt wisten te winnen. Groots boegbeeld voor de overwinning was Daan Bootsma, die zijn visitekaartje afgaf met een fenomenaal optreden. Een andere uitblinker? Tja, wat kunnen we zeggen: Koning, Keizer, Van der Laan.
 
Volgende week weer een derde helft, én een Fifa-toernooi in de avond. Ook al kun je geen Fifa, kom kijken, kletsen, een drankje drinken, gezellig!

Hoofdsponsoren

  • image
  • image
© 2017 EKVA. Alle rechten voorbehouden.