Uitslagen 21 april

De uitslagen van dit weekend! Er is gigantisch veel gewonnen, maar liefst 61% van de wedstrijden werden gewonnen! 13% werd verloren en slechts 26% van de wedstrijden ging verloren.

Bijna alle seniorenteams wisten gister te winnen! We beginnen met EKVA 8 waar Tim Groot en Anja Wensink een enorm sterke wedstrijd speelden. Met name de actie net na rust was om door een ringetje te halen (volgens onze bronnen). 

EKVA 6 speelde in West-Friesland, na een lange toertocht langs weilanden en dijken kwam de ploeg aan in Hoorn. 6 speelde erg sterk en is eigenlijk geen moment in de problemen geweest. Rogier Souverein, Bas Coenen en Sharon van Hees hadden het erg naar hun zin en wisten met prachtige acties hun stempel op de wedstrijd te drukken.

Tot slot het 1ste. De gehele selectie heeft het dit seizoen zwaar met alle uitvallers, maar bij 1 leek daar gister geen last van te hebben. Met name Jeroen Teunen oogde gretig en had maar liefst 9 goals (wederom, volgens onze bronnen)! Volgende week staan er slechts vier wedstrijden op het programma, tot dan!


Hoofdsponsoren

  • image
  • image
© 2017 EKVA. Alle rechten voorbehouden.