Kamp 2018 - Kleurenweekend

De terugkeer van de Witte Ridder, drie dagen zonder je ouders en slapen wanneer je wilt. Hoeveel meer redenen wil je nog hebben om mee te gaan op kamp? Van bijna elk team gaan er inmiddels mensen mee, maar het kan altijd beter! Geef je daarom zo snel mogelijk op via:

https://ekva.nl/activiteiten/opgavatst

Voor de mensen die twijfelen om mee te gaan, de weerverwachting ziet er goed uit, maar nog belangrijker; het is gewoon leuk. Drie dagen met je teamgenoten doorbrengen; van vrijdag- tot zondagavond. Twijfel je nog of je meegaat? Geef kamp het voordeel van de twijfel!

1 team is op dit moment al compleet, dit is de F1 zij hebben een compleet vrij corvé weekend, wil je hier ook kans op maken zorg er dan voor dat al je teamgenoten zich zo snel mogelijk opgeven.

Voor sommigen van jullie komt Kamp 2018 bijzonder slecht uit. Toetsweek, herkansingen, examens, lastig te combineren met kamp. Toch is er in de meeste gevallen wel iets te regelen, stuur Jerry Bakker even een berichtje dan kijken we wat er mogelijk is! Ook wanneer er een probleem is met ideal-betaling neem dan gerust contact op met Jerry Bakker


Hoofdsponsoren

  • image
  • image
© 2017 EKVA. Alle rechten voorbehouden.