Uitslagen 26 mei

30 graden, een zacht briesje en een brandende zon. Alsof het al hartje zomer is! Toch korfbalden we er met z'n allen gister flink op los. Waar de thermometer in de ochtend al flink op liep, knalde deze 's middags bijna uit elkaar vanwege de hitte.
 
De E2 liet gister tegen Blauw-Wit zien dat zij de talenten van de toekomst zijn. In een razendspannende wedstrijd pakte de ploeg al snel de voorsprong en hield deze eigenlijk de hele wedstrijd vast. Schipper pakte het team bij de hand en hengelde de punten binnen.
 
Waar vorige week de D2 al kampioen werd, was het deze week de beurt aan de C2. Het team van Vilmar Kuit en Ilse Storm schoot erop los, maar ook verdedigend stond het als een huis. Geen tegengoals krijgen en zelf vijfmaal scoren, een terechte kampioen als je het ons vraagt!
 
De A3 had van tevoren een simpele opdracht; win met zoveel doelpunten verschil. Een simpele opdracht, maar dat is soms best lastig om uit te voeren. Voor onze A3 geen enkel probleem, het werd maar liefst 22-9, waarbij met name de Van der Meer en Huitema een flinke duit in het zakje deden.
 

 

Volgende week de laatste volle speelronde, komt allen kijken!

Hoofdsponsoren

  • image
  • image
© 2017 EKVA. Alle rechten voorbehouden.