Uitslagen 22 september

Je hebt wel eens van die zaterdag dat niet alles lukt, dat, hoe hard je het ook probeert, de doelpunten er maar niet willen. Dat leek bij zo’n beetje heel EKVA het geval dit weekend. Sinds augustus 2017 hebben we niet zo’n slecht weekend gehad. Het is huilen met de pet op, van de 18 wedstrijden werd 22% gewonnen en 78% verloren. #tegenvaller

Om deze druilerige zondag iets op te vrolijken, er is ook goed nieuws! De E3 en E1 maakten er samen een feestje van. De E3 veegde hun tegenstander compleet van het veld en won met 12-1. De E1 deed daar nog een schepje bovenop en kreeg niet eens 1 tegengoal, ze scoorden er 16. Onze jeugdige talentjes lijken nu al klaar voor de toekomst. Wanneer zien we ze in 1?

Het 3de team wat dit weekend wist te winnen was onze A1. De ploeg van Arjen Klinkenberg neemt een mooie tweede plek op de ranglijst in. Het team begint beter zijn draai te vinden, maar maakt nog veel plaatsfouten. Toch is het mooi om te zien dat het spelletje steeds makkelijker gespeeld wordt. Grote vraag: hoe hoog gaat de ploeg eindigen dit seizoen?

Tot slot, het laatste team dat wist te winnen, EKVA 5. Dat was gelijk ook de enige uitwedstrijd die gewonnen werd. Uit bij Rapid in Haarlem wisten Bakker, Pauw en Gunzeln het team bij de hand te nemen en naar een dikke overwinning te leiden.

Geniet van de zondag!


Hoofdsponsoren

  • image
  • image
© 2017 EKVA. Alle rechten voorbehouden.