Uitslagen 29 september

Het lijkt misschien droog buiten, maar er komt regen aan; kampioenenregen. De eerste kampioen van dit jaar is bekend: ons 5de pakte gisteren een grote overwinning en is EKVA's eerste Herbstmeister!
 
Gister regende het al een beetje, maar ook volgende week kan het flink gaan regenen. Eén van de teams die volgende week kampioen kan worden is de A2. Aanvoerder Jesse Boontje sprak gister een lokale journalist: "Kijk, het is heel simpel; als we winnen, winnen we, en zijn we kampioen. Als we niet winnen, winnen we niet, en zijn we geen kampioen"
 
Ook de B1 is nog vol in de kampioensrace. De B1 staat op dit moment 1 puntje achter de nummer 1 en kan volgende week een goede stap zetten richting het kampioenschap. Toch lijkt de beslissing over twee weken te vallen.
 
Senioren 5, de A2, de B1, het is een kleine selectie. Daarnaast zijn ook senioren 7, de B2, de E1, de E3 en de E4 nog vol in de race voor het kampioenschap. Wordt het een kampioenenregen? Een kampioenenmiezerregen? Of een kampioenenkletterregen? Volgende week weten we iets meer;)

Hoofdsponsoren

  • image
  • image
© 2017 EKVA. Alle rechten voorbehouden.