Kampioenenregen 6 oktober

WAT. EEN. WEEKEND. Het is bijna niet te geloven, maar wat een weekend is er gedraaid. Het weer was heerlijk, de 3de helft was een groot succes en ook de uitslagen waren om door een ringetje te halen. In totaal zijn er 21 wedstrijden gespeeld, daarvan werden er 15 gewonnen (!)! Een uniek resultaat!

Bij die 21 wedstrijden zijn er 3 teams van EKVA tot kampioen gekroond. De E1 is de allereerste Herfstkampioen van het seizoen 2018/2019. In de uitwedstrijd tegen AW.DTV speelde de ploeg fenomalistisch (bestaat dat woord Ć¼berhaupt?) korfbal, het werd een complete walk-over, een walk in the park voor gevorderden. Complimenten aan Aafke, Nova, Isa, Eva en Jinte! Ook de trainers Bouke en Naomi, van harte gefeliciteerd!

De A2 maakte het zichzelf in de uitwedstrijd tegen DKV onnodig lastig. Van tevoren was de opdracht duidelijk; speel als een Kampioen. De ploeg van Stefan en Krista voerde die opdracht in de eerste helft subliem uit, de ruststand; 3-7. In de 2de helft haperde de motor, balletjes vielen niet meer, het spel werd wat onrustiger, DKV kwam dichterbij. Met nog 8 minuten te spelen stond het 9-9, ai, ai ai. Elke minuut leek een uur te duren, maar de scheidsrechter gaf de laatste minuut; gelukkig. In de laatste seconden maakte, hij-die-niet-genoemd-zal-worden, een cruciale fout, leverde de bal in bij de tegenpartij die een kansje op een halve meter miste. Gelukkig floot de scheidrechter af: KAMPIOEN!

Wat is beter dan 2 kampioenen? Juist, 3 kampioenen. EKVA 5 complementeert de groep kampioenen van deze week. In een sensationele wedstrijd tegen KVA was de ploeg van Nico ijzer- en ijzersterk. Luna, Kirsten, Rianne, Lisa, Ylva, Lennard, Gijs, Sander, Wouter, Tom en Jasper, ongelofelijk gefeliciteerd met dit resultaat. Graag horen we van jullie hoe de wedstrijd was? Een compleet wedstrijdverslag zou leuk zijnšŸ˜‰!

Fijne zondag!

Ā 


Hoofdsponsoren

  • image
  • image
Ā© 2017 EKVA. Alle rechten voorbehouden.