Uitslagen 13 oktober

Voor de meeste teams zit de najaarscompetitie erop. Terwijl het gisteren nog zo’n 25 graden werd, maken we ons al langzaam op voor de zaal. Maar nog even over gisteren; mooie wedstrijden, dikke uitslagen en licht verbrande gezichtjes, heerlijk! 

EKVA 5, de A2 en de E1 kroonden zich vorige week al tot kampioen, maar daar is deze week de E3 bijgekomen. Coaches Vincent en Phyllisia kunnen trots zijn op hun ploeg, de E3 won overtuigend met 15-2. Selin, Eva, Jonathan, Elias en Jaydee gaven een ware galashow weg en juichten bij elk doelpunt. Met name Jaydee was erg blij met zijn doelpunt, en terecht. E3: Gefeliciteerd!

Onthoud de naam Emma Bakker en Luka van Bijleveld maar goed, deze twee toptalenten speelden gisteren de sterren van de hemel thuis tegen Triaz. De C2 speelde fris, scherp, geconcentreerd en wist op die manier Triaz het leven zuur te maken. De wedstrijd bleef spannend tot de laatste seconde, het werd 5-4 voor EKVA.

Van tevoren wisten EKVA 2 dat het wel eens een moeilijke klus kon worden, uit tegen de nummer 2 in de poule. Al snel bleek dat 2 niet onderdeed voor de Westzaners van Roda. Sterker nog, de ploeg pakte al snel brutaal de leiding. Mooie, lange, uitgespeelde aanvallen waren het devies, coach Michel Kleijn kon tevreden zijn na afloop. Bij de senioren 2 lijkt voorzichtig aan de weg omhoog ingezet, niet alleen qua punten, maar ook qua spel!

Tot volgende week!


Hoofdsponsoren

  • image
  • image
© 2017 EKVA. Alle rechten voorbehouden.