EKVA vernieuwt!

18 oktober maakten we tijdens de Algemene Ledenvergadering bekend dat Nico, Sonja en Mathijs stoppen als bestuurslid.

Alle drie stoppen vanwege een andere reden. Nico heeft een nieuwe baan en is een groot deel van zijn tijd en energie daaraan kwijt, Sonja verwacht haar derde kindje en Mathijs verwacht op korte termijn zijn eerste kind. Voor alle drie leuke en spannende gebeurtenissen, voor de vier achterblijvers een behoorlijke aderlating. We gaan er met z’n vieren hard tegenaan en hopen dat er snel mensen opstaan om het team te komen versterken.

 

De eerste bestuursvergadering in nieuwe zetting heeft alweer plaatsgevonden. Hierin hebben wij besloten om alle commissies bijeen te roepen en eens met z’n allen om de tafel te gaan zitten om te kijken of we krachten kunnen bundelen. Immers.. twee weten meer dan één!

 

Ondertussen zijn er spoedreparaties aan de kantine verricht. In de elektriciteitsruimte van de Nuon stond een leiding te spuiten, gelukkig waren Milco Labes en Michel Kleijn zo goed om hun halve zondag op te offeren en het grootste leed te verzachten. Later in de week zijn de loodgieter en de Nuon langs geweest om alles weer op gang te krijgen. Het probleem is nog niet opgelost maar volgende week voert de Nuon de laatste reparatie uit.

 

Van het wat slechtere nieuws naar het goede nieuws! In de zaalperiode starten we met het vernieuwen van de kleedkamers. We gaan jullie hiervan natuurlijk op de hoogte houden.

 

De mensen van de wedstrijdzaken zitten ook niet stil. Oefenwedstrijden, sporthal huren, trainingsroosters opstellen etc.etc,  alles wordt weer naar beste inzicht geregeld. Gelukkig is Ger Bron ook weer van de partij om iedere zaterdag de sporthal te beheren.

 

Ondertussen is de EKVA 40 jaar commissie heel hard bezig om een knalfeest voor te bereiden. Wat zou het fantastisch zijn als iedereen op het feest (22 december) aanwezig zal zijn; leden en oud-leden. Het gaat een super leuke dag worden, daar ben ik van overtuigd!

 

Kortom, achter de schermen zijn er weer heel veel mensen, vrijwillig, heel hard bezig voor onze club. We roepen het al vaak maar we kunnen altijd nog veel meer handen gebruiken dus mocht je iets voor EKVA willen doen, al is het maar iets kleins, meld je dan aan bij één van de bestuursleden, want iedere hulp is welkom.

 

Mirjam Postma.


Hoofdsponsoren

  • image
  • image
© 2017 EKVA. Alle rechten voorbehouden.