Uitslagen 1 december

Vorige week waren de uitslagen wat minder, deze week zijn ze een stuk beter! De statistieken voor dit weekend; we wonnen 53% van de wedstrijden, speelden 12% gelijk en verloren 35% van de wedstrijden.

De C2 speelde gistermiddag bij ZKC'31 in Zaandam. Met De Ree, Van Bijleveld en Boot in de basis trok de C2 ten strijde. Het strategische plan werkte voortreffelijk, de tactische tip misschien nog wel beter! Verdedigend stond het team ijzersterk, de ploeg kreeg slechts 2 tegengoals.

Van Zaandam naar Almere, voor EKVA 3. Het team van Scheffer en Jeroen speelde met overtuiging, flair en de wil om te winnen. Het werd een bloedstollende wedstrijd waarin Naomi met belangrijke goals het team naar een overwinning hielp.

Na 3 was het de beurt aan 2. Vorige week ging 2 nog hard onderuit en deze week kwam GKV op bezoek. Het werd een Western-wedstrijd. Het ene, na het ander schot werd gelost en dekking zoeken had eigenlijk geen zin voor de Haagse bezoekers. Cowboy De Ruijter schoot met een focus van jewelste, had zijn vizier op scherp en raakte zijn doel 8 keer (!). Het team van Michel Kleijn bleef maar doorgaan, de teller stopte uiteindelijk op 30 goals. Een geweldige prestatie! 

Voor nu, een fijne zondag!

 


Hoofdsponsoren

  • image
  • image
© 2017 EKVA. Alle rechten voorbehouden.