Uitslagen 9 maart

Wonderlijk, sensationeel, episch, misschien wel legendarisch. Is dat hoe we dit weekend het beste kunnen omschrijven? Van memorabel wedstrijden tot bizarre slotfases, dit weekend had alles in zich.

Dat ons 1ste team wederom wist te winnen is natuurlijk mooi, maar het valt in het niet bij de prestatie van onze C3. Van Dijk, Jaggie, Mol, Rezai, Rustveld, Stukart, Starke, Tevreden, Spijkstra en Tonsbeek; onthoud de namen! Gisteren speelden zij een fabelachtig goede wedstrijd, uit bij Thor in Harmelen schoten zij zich naar een prachtige 3-7 overwinning!

Bizarre slotfases? Daarvoor moeten we bij de C1 zijn. Een kwartier voor tijd had Lennard er wel vertrouwen in, maar helemaal gerust was hij toch nog niet. 1 puntje voor, en nog ruim vijftien minuten te spelen, dit kon wel eens heel spannend worden. De bal ging snel heen en weer, van vak tot vak, van speler tot speler. Een kleine zes minuten voor het einde liep de ploeg wat uit, mede dankzij een prachtige goal van Engel!

Tot slot EKVA 4. Met nog drie wedstrijden te spelen heeft de ploeg zichzelf nu al kampioen gekroond! Met ruim 7 punten voorsprong op de nummer twee, hield het team gisteren al de schaal omhoog. Gefeliciteerd!

Kunnen we in de komende weken nog meer kampioenen verwelkomen? Wij hopen het van harte!


Hoofdsponsoren

  • image
  • image
© 2017 EKVA. Alle rechten voorbehouden.