Veranderingen bestuur

De laatste jaren had EKVA het allemaal; een secretaris, meerdere bestuursleden en een voorzitter. Dat gaat aan het einde van dit seizoen veranderen.

Mirjam Postma heeft aangegeven aan het einde van dit seizoen haar functie van secretaris neer te leggen. De reden hiervoor is simpel; na ruim drie jaar vindt zij het tijd dat iemand anders het stokje over neemt. Gelukkig staat haar vervangster al te trappelen; Wietske Boshoven neemt de rol van secretaris op zich, mooi nieuws!

Dan is er nog meer bestuurlijk nieuws, naast Mirjam, heeft ook onze voorzitter Egbert Smouter aangegeven aan het eind van dit seizoen te stoppen bij EKVA. Egbert heeft er nu ruim vijf jaar op zitten, hij had graag nog door gewild, maar vanwege Parkinson kan hij zijn taak niet langer vervullen. Voor Egbert hebben wij op dit moment nog geen vervanger.

Met het wegvallen van onze voorzitter is er aan het einde van dit seizoen geen voorzitter van EKVA. Het opvangen van een voorzitter is een flinke uitdaging, een uitdaging waarbij het bestuur jullie hulp nodig heeft. Wij zijn dan ook per einde van dit seizoen op zoek naar een voorzitter voor onze mooie club. Weet jij iemand die deze rol wel op zich wilt nemen, schroom dan niet en stuur ons een bericht!

Op dit moment zijn er nog vier bestuursleden, in het ideale plaatje is dit een oneven aantal (wij zien het liefste een bestuur van vijf personen). Wij zijn dan ook, naast een voorzitter, op zoek naar algemene bestuursleden (al heeft dit minder prioriteit op dit moment). Zit je al langer te twijfelen over een bestuursfunctie? Ga met ons in gesprek, mogelijk kunnen wij je over je twijfel heen helpen!

Beste leden, wij doen een beroep op jullie! Help de vereniging!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur


Hoofdsponsoren

  • image
  • image
© 2017 EKVA. Alle rechten voorbehouden.