Uitslagen 18 mei

Nog maar een paar wedstrijdjes dit seizoen, nog maar een paar wedstrijden om dit seizoen het ultieme doelpunt, de ultieme blok of het ultieme vreugdedansje te maken! Niet alleen Duncan Laurence wist gister te winnen, ook vele EKVA-teams stapten met een overwinning de bus in😉

Eén van die teams was onze C2! Zingend, springend, swingend speelde het team zich naar een fabelachtige overwinning. Het meest aantrekkelijke aan deze C2 is het plezier wat het team heeft wanneer ze korfballen. Dat alleen is al een groot compliment waard aan de coaches Yoram, Michael, Maurice en Jerry!

Een uithaal waar zelfs Duncan jaloers op zou zijn, onze E2 presteerde dat gister. Uit bij Sporting West wist de ploeg van Rob Tang een overtuigende stukje korfbal op de mat te leggen. Verdedigend bleek de gekozen tactiek een gouden greep en ook aanvallend walste de ploeg hun tegenstander aan gort. Vandaag geniet de ploeg van een verdiend dagje rust, lekker genieten van een prachtige overwinning!

Ook EKVA 3, 4 en 5 schoten hun tegenstanders buiten bedrijf. Ons 3de was een van de meest productieve ploegen van gisteren. Thuis tegen Dalto draaide ‘Blauwe Machine 3’ als een tierelier, Dalto stelde daar veel tegenover, maar het bleek aan het einde van de rit onvoldoende. De ploeg van aanvoerster Donna Scheffer was gisteren in optima forma en pakte twee prachtige punten! Tot volgende week!


Hoofdsponsoren

  • image
  • image
© 2017 EKVA. Alle rechten voorbehouden.