Uitslagen 25 mei

Luister en huiver, de uitslagen van dit weekend zijn binnen! Overwinningen, prachtige wedstrijden en een veldkampioen, dit weekend is er een om in te lijsten!

De veldkampioen: EKVA 4. Met 11 overwinningen en 1 gelijkspel kroonde ‘4’ zich dit weekend tot de eerste EKVA-kampioen van 2019. Gisteren werd er in Amsterdam ruim gewonnen van Swift 4. De Amsterdammers hadden weinig in te brengen en werden van het kastje naar de muur gespeeld. Met een dikke score van 13-25 hengelde de ploeg het kampioenschap binnen, gefeliciteerd!

Een ander team wat een belangrijke stap richting het kampioenschap zette was de C2. Uit werd er met maar liefst 1-13 gewonnen. Kaper en Van der Minnen waren gisteren de grote namen, in de moeilijke fases van de wedstrijd namen zij hun ploeg op sleeptouw. Een mooi resultaat!

Tot slot onze A1, na de misstap tegen Atlantis moest er gisteren gewonnen worden bij KVA. EKVA moest het eerste kwartier nog even wennen aan de vele inwaartse acties van de Amstelveeners, maar trok al snel de wedstrijd naar zich toe. Na een goede periode voor rust (van 6-6 naar 6-14), werd na rust de wedstrijd definitief gewonnen. Met nog 3 wedstrijden te spelen gaat het voor de Almeerders de goede kant op!

Voor nu, een fijne zondag!


Hoofdsponsoren

  • image
  • image
© 2017 EKVA. Alle rechten voorbehouden.