EKVA gaat glijden en pijlen smijten!

Korfbal is natuurlijk leuk, maar soms een uitstapje naar een andere sport kan geen kwaad, toch? Deze winter hebben we twee activiteiten gepland;

Op zaterdag 21 december begeven we ons op glad ijs; EKVA on Ice. De planning is om rond 18.30 bij EKVA weg te rijden, richting Flevonice in Biddinghuizen. Je kunt je hiervoor opgeven bij Stefan Nierop via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur hem even een appje. De kosten voor het schaatsen zijn €8,00. Vergeet je schaatsen niet mee te nemen! Je kan ook schaatsen huren, hiervoor zijn de kosten €7,00.

Naast het schaatsen, staat er ook een darttoernooi met nieuwjaarsreceptie gepland op vrijdag 3 januari 2020. De borrel start om 18.30 gevolgd door het darttoernooi om 20.00. Je kan je voor het darttoernooi opgeven bij Dominique van der Laan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur haar een appje. De kosten voor het darten zijn €2,00, bij de nieuwjaarsreceptie kun je het zo gezellig maken als je zelf wilt! Darttoernooi en nieuwjaarsborrel zijn apart van elkaar, dus wil je niet darten, dan kan je altijd bij de borrel aansluiten en andersom!

Bij beide activiteiten is iedereen welkom! Senioren, junioren, aspiranten, pupillen, oud-EKVA’ers, familie, vriendjes of vriendinnetjes, iedereen die EKVA een warm hart toedraagt is welkom!


Hoofdsponsoren

  • image
  • image
© 2017 EKVA. Alle rechten voorbehouden.