Hervatten van trainingen - begeleiding gezocht!

Afgelopen vrijdag heeft het bestuur samen met de JTC overleg gehad hoe wij binnen EKVA het sporten voor onze jeugd kunnen hervatten. Dit was, en is nog steeds, een uitdagende puzzel. Donderdag 23 april moest een plan worden aangeboden aan de gemeente, en dit plan is onder voorwaarde goedgekeurd. Dat betekent dat we verder kunnen met de gedetailleerde invulling hiervan, rekening houdend met de gestelde maatregelen (Desinfectie mogelijkheden, veldindeling, trainingsschema, begeleiding en opstellen omgangsprotocol).

In eerste instantie was ons doel om 29 april te starten met trainen, maar omdat nog niet alles geregeld is, stellen we de startdatum uit. De definitieve datum krijgen jullie zo snel mogelijk te horen via de mail, samen met het omgangsprotocol zoals dat binnen EKVA gevolgd gaat worden.

Een van de zaken die nog niet op orde is, is de begeleiding op het veld. Er zijn twee begeleiders per trainingsavond nodig om alles in goede banen te leiden. In totaal zal er vier avonden per week getraind gaan worden tussen 18.00 - 20.30 uur. Het idee is om vaste koppels van begeleiders samen te stellen, die elke week op dezelfde avond aanwezig zijn. Zie jij als ouder of senior lid hier een mogelijkheid om te ondersteunen, dan horen we dit graag. Je kan hiervoor direct contact opnemen met Wietske op 06-23798725.

Financieel
In de eerste week van mei zal de contributie voor het laatste kwartaal worden geïncasseerd. Zoals eerder gemeld heeft het bestuur besloten om dit deel van de contributie met 25% te verlagen. Voor de leden die reeds voor een halfjaar hadden betaald zal er een restitutie plaats vinden.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van EKVA
Marianne, Wietske & Irma

 


Hoofdsponsoren

  • image
  • image
© 2017 EKVA. Alle rechten voorbehouden.