Jeugdkamp 2020 gaat helaas niet door

Beste spelers, ouders en verzorgers,

Met heel veel pijn in ons hart hebben we als kampcommissie deze week moeten besluiten om het Jeugdkamp 2020 te annuleren. Vol hoop op versoepeling van de corona-maatregelen zagen we afgelopen dinsdag de persconferentie van het kabinet, maar helaas werden de huidige maatregelen grotendeels verlengd, wat de omstandigheden om een jeugdkamp te organiseren nagenoeg onmogelijk maakt. Als kampcommissie zien we in dat het niet te doen is om een waanzinnig kamp te organiseren waarbij de anderhalve meter afstand gehandhaafd kan worden (tussen jeugdleden, en tussen kampleiding), met het oog op slapen in een kamphuis en de spellen die we graag willen organiseren. Tevens achten we het risico te groot dat er in het slechtste geval toch een van de leiding of jeugdleden besmet is, en anderen binnen de groep aansteekt, waardoor de gevolgen groot kunnen zijn. Tevens is een bezoek aan de eerste hulp vanwege een verstuikte enkel of gebroken arm in deze periode ook niet wat we willen tijdens kamp. Dit willen, en moeten we voorkomen. 

We waren in de afgelopen maanden al ontzettend druk bezig met het voorbereiden op het kamp, door het verzinnen van spellen en de inrichting van het weekend, en dit zullen we meenemen naar volgend jaar. Er zijn al meerdere aanmeldingen voor het kamp binnengekomen in de afgelopen tijd, en we zullen uiteraard ervoor zorgen dat deze mensen hun geld weer snel terugkrijgen. Als dit jou betreft, krijg je zeer binnenkort bericht hierover. 

We hopen op jullie begrip en wensen jullie heel veel sterkte in de komende periode. Natuurlijk gaan we er vanuit dat we in september weer competitief kunnen korfballen en volgend jaar zomer gewoon op kamp kunnen!

Heb je vragen of andere opmerkingen naar aanleiding van dit bericht? Dan kan je altijd bij de kampleiding terecht.

De Kampleiding 2020

 


Hoofdsponsoren

  • image
  • image
© 2017 EKVA. Alle rechten voorbehouden.