EKVA Playbackshow

Zoals eerder gemeld, zaterdagavond 18 maart is er weer eens een EKVA Playbackshow! Dat lijkt nog ver, maar voor je het weet is het zover.

Nu gaan er in de wandelgangen wel geruchten van deelnames. Zo zou Merijn Van Bussel een groep aan het samenvormen zijn en ook het 1e, met ervaringsdeskundigen zoals Mike Smits (tweeeeeedeltweeeeeedeltweeeedeltwieeet) en Wouter de Groot (die in een van de vorige edities mee moest doen met een act met o.a. Anouk Horrée, omdat ze nog een jongen nodig hadden), zouden een geheime afspraak hebben met een deelname als uitkomst! Daarnaast is ook de F2, via de groeps app, gestart met de voorbereidingen.

Ook starten binnenkort de onderhandelingen met een presentator en de selectie van een aantal juryleden.

Kortom, het lijkt erop dat het een hele gezellige avond gaat worden! Maar we hebben daar wel jullie (officiele) aanmelding voor nodig (via het e-mail adres op de foto). Dus wil je meedoen, geef je op! Je mag alleen op het podium staan, of met een teamgenoot of zelfs je hele team! Sterker nog, wil je een duet met je vader, moeder, broer of zus? Prima, wees van harte welkom!! Het is voor jong en oud, dus senioren schroom niet en doe gezellig mee!

We hopen op genoeg aanmeldingen om er een leuke avond van te maken. Tot dan! Gezellig!


Hoofdsponsoren

  • image
  • image
© 2017 EKVA. Alle rechten voorbehouden.