Teamindeling senioren 2022-2023

  Goedendag allemaal!

  Na een seizoen waarin we gelukkig alweer een hoop wedstrijden konden spelen, gaan we er vanuit dat we komend seizoen weer alles kunnen spelen zoals we willen. Veel op het veld, en veel langs het veld, heerlijke wedstrijden spelen en genoeg gezelligheid rondom de wedstrijden en trainingen!

  Bij een nieuw seizoen hoort uiteraard een nieuwe teamindeling. De TC en JTC hebben weer hard gewerkt om iedereen zo goed mogelijk in te delen. De indeling van de jeugd hebben jullie inmiddels gezien, de indeling van de senioren volgt bij deze. Het heeft wat langer geduurd, omdat het zoals elk jaar weer een grote puzzel was en we het zoveel mogelijk mensen goed naar hun zin willen maken met de indeling. Het kan zijn dat hier vragen over zijn, met deze vragen kun je terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag herinneren we iedereen eraan dat de deadline voor het opzeggen voor aankomend seizoen (15 mei) inmiddels is verstreken. Leden die toch opzeggen naar aanleiding van de teamindeling betalen hierdoor wel het eerste kwartaal van het seizoen 2022-2023.

  Momenteel plannen we oefenwedstrijden voor alle teams, en deze zullen gespeeld worden op zaterdag 3 september. Voor een aantal teams worden extra wedstrijden ingepland, maar daar hoor je meer over vanuit de trainer of TC. De tegenstanders en tijden worden nog gecommuniceerd via de team apps. Mocht je nu al weten dat je er niet bij bent op die dagen, laat dat dan vast weten aan je trainer(s) of de TC.

  Als laatste kanttekening; EKVA is een club die draait op haar vrijwilligers. Mocht je nou denken; ‘ik wil graag helpen!’, stuur ook dan even een mailtje naar de TC. We kunnen alle handjes gebruiken, daar is lang niet altijd korfbal ervaring voor nodig! Uiteraard is er altijd behoefte aan trainers, maar er zijn ook vele commissies die hulp kunnen gebruiken, denk aan klussers, de kantine, wedstrijdsecretariaat of de organisatie van toernooien en feesten.

  Verder wensen wij jullie namens de TC een mooi, sportief en vooral volledig seizoen!

  Een leuk weetje voor het komende seizoen; de TC wordt verder versterkt. Vanaf begin september zal Delfio Soares Lopes (speler selectie) deel gaan uit maken van de TC en daar zijn we ontzettend blij mee! Aan het begin van het komend seizoen delen we jullie weer mee wie het aanspreekpunt is voor jou als speler en team.

  Met vriendelijke groet,

  De TC

  Arjen Klinkenberg, Nico Gunzeln, Kirsten Oosterwijk en Tom Tuntelder

  Teamindeling senioren 2022-2023 definitief.pdf
  Populair 716.14 KB
  18/07/2022 16:08:01


  © 2023 EKVA. Alle rechten voorbehouden