Update teamindeling jeugd

  Goedemiddag jeugdleden!

  Er zijn al veel geluiden bij ons terecht gekomen hoe ver wij zijn met de teamindeling. Vandaar even een korte update. Het is gebruikelijk dat in de week voor het EKVA kamp de teams bekend gemaakt worden. Na kamp kan er dan nog 2 weken getraind worden in de nieuwe samenstelling. Daarna gaan we genieten van een welverdiende vakantie.
  Nog nooit is de teamindeling zo moeilijk geweest als dit jaar. Door meerdere late opzeggingen (na 15 mei) moest er iedere keer weer geschoven worden met spelers en naar aanleiding daarvan weer gesprekken worden gevoerd. We zijn er nu bijna uit, dus nog even geduld.


  Voor komend seizoen is de JTC daarnaast nog op zoek naar een aantal jeugdleden die zouden willen beginnen met het trainen en coachen van een team. Uiteraard zal dit dan onder begeleiding zijn van een ervaren trainer en ondersteuning vanuit de JTC. Heb je zin om een keer een jeugdwedstrijd te fluiten, wil jij dit leren? Daar zouden we enorm blij mee zijn, gezien de grote tekorten aan scheidsrechters de afgelopen jaren. Laat het ons weten als je hier interesse in hebt en wij zullen je in contact brengen met de juiste personen. Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een whatsapp bericht naar een van de onderstaande personen.

  Regina, Annemarie, Bojoura, Michael en Wim


  © 2023 EKVA. Alle rechten voorbehouden