Van jeugdkamp naar alternatief kamp 2021
Afdrukken

Van jeugdkamp naar alternatief kamp 2021

Beste leden,

Afgelopen week hebben we met de kampcommissie digitaal bij elkaar gezeten om de mogelijkheden te bespreken, en unaniem spraken we de wens uit om er voor te gaan het jeugdkamp, op een alternatieve manier, te laten plaatsvinden. We gaan een evenement organiseren en we maken er een topweekend van, in het weekend van 18 – 20 juni 2021! 

Het wordt niet een kamp zoals jullie uit de laatste jaren gewend zijn. Door een bekende, vervelende oorzaak kunnen we niet veilig met tientallen kinderen en begeleiders een weekend lang in een kamphuis zitten, dus we passen ons aan. Slapen doe je thuis, maar de activiteiten gaan gewoon door, in of rondom ons eigen terrein. We snappen dat dit niet zo speciaal is als normaal (geen nachten wakker blijven, een weekend los van je ouders, droppings, en totale vrijheid) maar we gaan ons best doen om het minstens zo onvergetelijk te maken. Om de kampsfeer zo goed mogelijk na te bootsen hopen we er natuurlijk op dat alle jeugdleden zich gezellig inschrijven, zoals we van jullie gewend zijn. Of je nou in de F speelt of je laatste jaar in A beleeft, iedereen is welkom, zolang je maar lid van EKVA bent.

De komende weken werken we het kampweekend verder uit, bedenken we de meest toffe spellen en kijken we wat er mogelijk is met praktische zaken. We gaan uit van twee enthousiaste dagen, en we kijken, rekening houdend met de maatregelen, wat er daarin allemaal mogelijk is. Meer info volgt, ook over het inschrijven voor dit jeugdkamp!

Mocht jij nou zelf een idee hebben voor een spel of activiteit dat we niet mogen missen, laat het de kampcommissie dan weten!

Groetjes van de kampcommissie,
Jerry, Paul, Anouk, Brian, Chérise, Dennis, Jeroen, Kirsten, Lennard, Manon, Maurice, Michael, Milco, Mirjam, Nico, Sylvia, Vincent, Wouter, Yoram & Arjen.