Vriendenloterij

Vriendenloterij

We ontvingen pas een bijzonder telefoontje van de Vriendenloterij met de mededeling: EKVA is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de Vriendenloterij. Namens EKVA mochten Tom en Arjen de cheque vorige week tijdens een feestelijk moment in ontvangst nemen. Wat een prachtig bedrag dat we megagoed kunnen besteden!

We gaan dit namelijk gebruiken voor het vervangen van het douchesysteem in De Bunker. Irma Verbruggen, penningmeester bij EKVA: "We zijn van plan om het douchesysteem te vervangen, zodat deze kan worden doorgespoeld wanneer deze in de zomerperiode en in de winter als we in de zaal spelen niet worden gebruikt. Hopelijk is het klaar in april, want dan mogen we weer buiten sporten en willen we graag onze douches gebruiken. We zijn erg blij met de bijdrage en vinden het een eer dat we hiervoor zijn uitgekozen."

Clubs van de Week is door de Vriendenloterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de Vriendenloterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden.