Ben jij ons volgende nieuwe lid?

Bij EKVA is ruimte voor iedereen. We hebben spelers van alle leeftijden, van 4 jaar tot middelbare leeftijd. Van een fanatiek competitiespelend EKVA 1 tot recreanten die af en toe eens een wedstrijdje spelen.
Korfbal is een gemengde sport: jongens en meisjes in elk team. Dat brengt veel gezelligheid en een gemoedelijke sfeer. Past dat wel bij jou en wil je kijken of korfbal ook wat voor jou is? Je bent welkom om vrijblijvend drie keer met ons mee te trainen.

Wie nog weinig tot geen korfbalervaring heeft traint na inschrijving eerst een tijdje mee met andere nieuwe leden om de beginselen van de sport een beetje onder de knie te krijgen. Zodra er plek is in een team krijg je de kans om wedstrijden te spelen. Onze wedstrijden zijn altijd op zaterdag. Vanwege corona zijn de trainingsmomenten wat aangepast, en is dat niet meer op de gebruikelijke vroege woensdagavond. Momenteel ben je welkom om op zaterdagochtend tussen 10.15 en 11.15 uur mee te doen, maar vragen we je wel om dat van tevoren even aan te geven bij onze Jeugd Technische Commissie. Meld je aan via een mailtje naar jtcekva@gmail.com, kom eens gezellig langs en doe lekker mee! Wil je telefonisch overleggen? Neem dan contact op met Sylvia Tang: 0643011894.

Ook de allerkleinsten zijn welkom om te zien of ze korfbal en EKVA leuk vinden. Op zaterdagochtend van 10.15-11.15 uur is bij ons de Kangoeroe Klup en dat is voor iedereen tussen de 3 en 5 jaar. Wil je meedoen? Stuur dan een mailtje naar jtcekva@gmail.com.

Wie al wel genoeg korfbalervaring heeft kan met ervaren leden meetrainen. Als er plaats is delen wij je meteen in bij een team van leeftijdsgenoten. Anders zal het even bij meetrainen blijven tot er een plek voor je vrijkomt. Heb jij nog vragen? Stuur even een mailtje naar: leden@ekva.nl Bel je liever? Dan krijg je Sylvia Tang aan de lijn: 0643011894
 

Image